A A A K K K
людям із порушенням зору
Служба у справах дітей Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Жителі Солотвинської громади – не залишайтесь осторонь чужої біди!

Дата: 31.03.2023 12:34
Кількість переглядів: 2061

Якщо ви знайомі з родинами, які перебувають у складних життєвих обставинах та не можуть самотужки подолати їх і за певних причин не звертаються за допомогою, – не зволікайте!

У рамках проведення роботи по залученню дітей до навчального процесу поступило звернення соціального робітника села Топчино про сім’ю, що проживає у віддаленій точці села, а саме в горах, в якій двоє дітей не відвідують жодного навчального закладу.

Працівниками соціальної сфери Солотвинської громади був здійснений виїзд, в результаті чого було виявлено, що сім’я проживає в умовах, де нормальну життєдіяльність порушили матеріальні негаразди, безробіття, відсутність належних житлово-побутових умов, необізнаність у питаннях законодавства, невиконання батьківських обов`язків, які виникли із-за раннього шлюбу батьків.

Статтею 12 Закону України "Про охорону дитинства" передбачено, що на кожного з батьків покладається однакова відповідальність за виховання, навчання і розвиток дитини. Батьки, або особи, які їх замінюють, мають право і зобов'язані виховувати дитину, піклуватися про її здоров'я, фізичний, духовний і моральний розвиток, навчання, створювати належні умови для розвитку її природних здібностей, поважати гідність дитини, готувати її до самостійного життя та праці.

Із сімєю проводилися бесіди, обговорення, інформування щодо належного догляду за малолітніми дітьми, ведення здорового способу життя, раціонального використання бюджету та заощадження коштів, налагодження сімейних звʼязків з найближчими родичами та громадою. 

Тож прохання до жителів Солотвинської громади – не залишайтесь осторонь чужої біди!

Якщо ви знайомі з родинами, які перебувають у складних життєвих обставинах та не можуть самотужки подолати їх і за певних причин не звертаються за допомогою, – не зволікайте!

Ви можете звернутися до:

Служби у справах дітей Солотвинської селищної ради за адресою: смт.Солотвино, вул.Емінеску, 8 каб.6 Начальник служби Марія РЕДНІК 097-74-27-483

КЗ «Центр надання соціальних послуг» Солотвинської селищної ради за адресою: смт.Солотвино, вул.Емінеску, 8 каб.5  Директор центру Людмила БАНК 097-90-51-473


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень