A A A K K K
людям із порушенням зору
Служба у справах дітей Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Сторінка на стадії наповнення.

Тимчасове вилучення дітей із сімей

6 березня 2024 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Солотвинської селищної ради.

13:23 06.03.2024

Допомога особам, які постраждали від домашнього насильства

На запрошення Міжнародного фонду охорони здоров’я та навколишнього середовища «Регіон Карпат» NEEKA, начальниця служби у справах дітей Марія Реднік разом з директоркою комунального закладу "Центр надання соціальних послуг" Солотвинської селищної ради Людмилою Банк прийняли участь у тренінгу "Допомога особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статті, насильства зокрема сексуального, пов’язаного із збройним конфліктом на рівні громади", який відбувся у місті Львів, з 28 по 29 лютого 2024 року.

14:18 01.03.2024

ПАТРОНАТ

В Солотвинській громаді розміщено інформаційний бігборд стосовно послуги "Патронат над дитиною".Патронат – це як «швидка допомога» для дитини, яка перебуває в складних життєвих обставинах. Якщо у сім’ї виникають труднощі і дитина не може там жити, то служба у справах дітей «кличе на допомогу» патронатного вихователя. Якщо в біологічних батьків складнощі, дитину тимчасово може прихистити інша сім'я. Її тато і мама за цей час можуть впоратися із труднощами, щоб потім повернути дитину додому. Така можливість існує завдяки патронату.

11:22 12.01.2024

З наступаючим 2024 роком!!

З новим роком! Бажаю нічого не пропустити в наступаючому році: не пропустити мрію, за яку потрібно боротися; проект, який потрібно виконати; урок, де чогось можна навчитися; і місце, куди потрібно піти і з кимось познайомитися. А також бажаю миру та добробуту, щастя та здоров’я. Нехай разом з новим роком прийде любов, надія та вдача, нехай разом з новорічними вогниками засяє і твоє серце. Бажаю тобі веселого року, великих подій та радощів!

17:07 31.12.2023

Привітання з днем Святого Миколая!!!

На передодні Дня святого Миколая служба у справах дітей Солотвинської селищної ради разом з Центром надання соціальних послуг привітали подарунками дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах, та малозабезпечених сімей Солотвинської ТГ. Це свято, безкорисливої любові і допомоги ближнім, його традиції приносять в будинок посмішки та сміх дітей і радість їх батькам.

14:33 05.12.2023

Форум «З дитиною, для дитини, заради дитини»

Працівники служби у справах дітей разом з Управліннею соціального захисту населення та захисту прав дітей та комунальним закладом "Центр надання соціальних послуг" Солотвинської селищної ради були присутні на панельній дискусій, яке відбулося 30 листопада 2023 року, в місті Ужгороді на тему актуальні питання у сфері захисту прав дітей у контексті реалізації державної стратегії деінституалізації: розширення системи сімейних форм виховання, розвиток послуги підтриманого проживання та підтримку батьків або осіб, які їх замінюють.

15:47 30.11.2023

Засідання комісії з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі

Сьогодні, 22 листопада 2023 року, відбулося перше засідання комісії з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, членами якої є також і працівники служби у справах дітей Солотвинської селищної ради.

14:28 22.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень