A A A K K K
людям із порушенням зору
Служба у справах дітей Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

«Незнання закону не звільняє від відповідальності»

Дата: 29.03.2024 16:20
Кількість переглядів: 663

За сприянням служби у справах дітей, управління освіти, молоді та спорту та КЗ „Центр надання соціальної послуги” Солотвинської селищної ради, 29 березня 2024 року, учні 9-11 класів Солотвинського ліцею імені Лесі Українки, Солотвинського ліцею з угорською мовою навчання імені Яноша Бойоі та Солотвинського ліцею-інтернат з румунською мовою навчання ім. М. Емінеску відвідали Тячівський районний відділ поліції.

Правоохоронці розповіли дітям про роботу поліції та які основні завдання поліцейських. Захід був спрямований не лише на поглиблення знань дітей про роботу поліції а й для демонстрації можливостей поліцейських в розкритті злочинів.

Інспектор з ювенальної превенції Тячівського районного відділу поліції ГУНП в Закарпатській області Антоніна МАРКІТЯН, наголосила учням про відповідальність неповнолітніх, які вони несуть перед державою.

На завершення заходу, учні зрозуміли, за яких причини і обставини вони можуть потрапляти «у поле зору» правоохоронних органів, та яка різниця між адміністративної і кримінальної відповідальності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень