A A A K K K
людям із порушенням зору
Служба у справах дітей Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Закарпатський обласний будинок дитини у м. Сваляві відвідали керівники соціальної сфери Солотвинської селищної ради

Дата: 17.05.2023 14:14
Кількість переглядів: 928

У межах проведення заходів до Дня захисту дітей, керівниками соціальної сфери Солотвинської селищної ради, а саме начальницею УСЗН та ЗПД Любов’ю ДУДЛОЮ, начальницею ССД Марією РЕДНІК, директоркою КЗ ЦНСП Людмилою БАНК було відвідано Закарпатський обласний будинок дитини у місті Свалява.

Солотвинською селищною радою було організовано та передано в дитячий будинок натуральну допомогу, у вигляді підгузків  та дитячого харчування.

БЕЙРЕШ Володимир – директор обласного будинку дитини провів активну роботу для збереження закладу та відкрив новий напрямок, як реабілітаційний центр для дітей від народження до трьох років. Після нового року планують підписати договір з НСЗУ для надання реабілітаційних послуг дітям старшого віку.

 

На сьогоднішній день у Свалявському обласному будинку дитини виховуються близько 80 дітей із Закарпаття, а також діти, евакуйовані з Київської області та інших областей України, де ведуться активні бойові дії.

ПРИМІТКА! Солотвинською селищною радою розроблено проєкт реабілітаційного центру для діточок з особливими потребами, який знаходиться в перспективному плані розвитку громади на п’ять років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень