A A A K K K
людям із порушенням зору
Служба у справах дітей Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Влаштування дітей до БО "БУДИНОК МИЛОСЕРДЯ "ДОБРИЙ САМАРИТЯНИН"

Дата: 18.07.2023 11:55
Кількість переглядів: 757

17 липня 2023 року, начальником служби у справах дітей Солотвинської селищної ради організовано влаштування
2-х дівчат нашої громади, які опинилися в кризовій ситуації до БО "БУДИНОК МИЛОСЕРДЯ "ДОБРИЙ САМАРИТЯНИН", який розташований за адресою: Закарпатська обл., Ужгородський р-н, село Велика Добронь, вулиця Чонгорська. Приватний дитячий будинок тримається за рахунок благодійних коштів, які надходять з європейських країн, таких як Голландія та Угорщина.       

          
Разом з директором КЗ „Центр надання соціальних послуг” Людмилою Банк відвідали даний будинок, і були приємно здивовані. Керівник будинку Катко Андрея Беніївна - чудовий професіонал, вона вправляється у домашніх справах, дарує любов і увагу дівчатам, скрізь прагне створити затишок та спокій, вона їх опікує як справжня мати. 


БУДИНОК МИЛОСЕРДЯ "ДОБРИЙ САМАРИТЯНИН" на сьогоднішній день виховує 94 дівчат з усієї області та навіть із зони бойових дій - це діти-сироти, діти, які залишилися без батьківського піклування, та діти, які опинилися в складних життєвих обставинах. На територій будинку можна побачити парк для ігор, футбольний майданчик, басейн, ставок для ловлі риби та катання на човнах, пристосований і для дітей-інвалідів. Також в приміщенні для дівчат створена кімната для відпочинку, кінозал, спортзал, ігрова кімната для менших діток, кімната для навчання. Предметом же особливої гордості Будинку милосердя є присадибне господарство, яке не тільки годує колектив, але й дозволяє заробити непогані гроші за рахунок продажу сільгосппродуктів: 5 га території засіяно пшеницею, вирощують овочі в теплицях, утримують свиней.

Також нагадуємо, що Солотвинська селищна рада в пошуках патронатного вихователя, щоб діти нашої громади виховувалися в сімейному оточені та не були відірвані від рідних місць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень