A A A K K K
людям із порушенням зору
Служба у справах дітей Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Міждисциплінарна команда: партнерство та прийняття рішень в найкращих інтересах дитини

Дата: 21.10.2024 20:45
Кількість переглядів: 365

У приміщення Солотвинської селищної ради, 21 жовтня, відбувся тренінг на тему: „Міждисциплінарна команда: партнерство та прийняття рішень в найкращих інтересах дитини”. Навчання провели фахівці Тернопільського обласного центру соціальних служб для представників соціальної сфери, відділу освіти, охорони здоров’я, ювенальної поліції, психологів, адміністаторів ЦНАП Солотвинської селищної ради. Навчання було спрямоване на підготовку міждисциплінарної команди територіальної громади до запровадження послуги патронату над дитиною, забезпечення ефективності її діяльності та прийняття рішень в найкращих інтересах дитини. Пройшли навчання для кандидата в патронатні вихователі сім'я Степана Русанюк та його помічника Жужани Русанюк, котрі є жителями селища Солотвино та планують найближчим часом здійснювати послугу патронату над дитиною у Солотвинській територіальній громаді. 

Учасники занять активно обговорювали актуальні питання роботи міждисциплінарної команди патронату над дитиною зі сторони кожного суб’єкта організації соціального захисту прав дітей, що перебувають в складних життєвих обставинах для запровадження послуги патронату над дитиною. До сім’ї патронатного вихователя можуть бути влаштовані діти, які перебувають у складних життєвих обставинах, що негативно впливають чи можуть вплинути на їхнє життя, здоров’я та розвиток. А також підкинуті, знайдені діти, безпритульні діти, діти з сімей, в яких існує загроза їхньому життю, діти, які зазнали насильства, діти, батьки яких померли або зникли безвісти.

Важливо, що до сім’ї патронатного вихователя можуть бути одночасно влаштовані тільки ті діти, які виховувалися в одній сім’ї або є рідними братами та сестрами, зокрема братами та сестрами вже попередньо влаштованих до сім’ї патронатного вихователя дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень