A A A K K K
людям із порушенням зору
Служба у справах дітей Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Сторінка на стадії наповнення.

Міждисциплінарна команда: партнерство та прийняття рішень в найкращих інтересах дитини

У приміщення Солотвинської селищної ради, 21 жовтня, відбувся тренінг на тему: „Міждисциплінарна команда: партнерство та прийняття рішень в найкращих інтересах дитини”. Навчання провели фахівці Тернопільського обласного центру соціальних служб для представників соціальної сфери, відділу освіти, охорони здоров’я, ювенальної поліції, психологів, адміністаторів ЦНАП Солотвинської селищної ради. Навчання було спрямоване на підготовку міждисциплінарної команди територіальної громади до запровадження послуги патронату над дитиною, забезпечення ефективності її діяльності та прийняття рішень в найкращих інтересах дитини. Пройшли навчання для кандидата в патронатні вихователі сім'я Степана Русанюк та його помічника Жужани Русанюк, котрі є жителями селища Солотвино та планують найближчим часом здійснювати послугу патронату над дитиною у Солотвинській територіальній громаді. 

20:45 21.10.2024

На Закарпатті відбувся захід «Жива книга»: відверті історії турботи про дітей»

Захід організовано МБО «Партнерство «Кожній дитині» спільно із Закарпатською обласною військовою адміністрацією, участь в якому мала змогу взяти Служба у справах дітей Солотвинської селищної ради.

14:47 18.10.2024

З ДНЕМ ЗНАНЬ!!!

Настає новий навчальний рік, попереду нехай вас чекають тільки нові пізнання, успіх і везіння, нехай день знань надихне на нові досягнення, дасть тверду опору для подальших життєвих перспектив!

21:47 02.09.2024

В Солотвинській територіальній громаді відбувся семінар на тему "Розвиток сімейних форм виховання в громаді та патронату"

 В рамках проєкту «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату» у Солотвинській територіальній громаді відбувся семінар на тему "Розвиток сімейних форм виховання в громаді та патронату". Метою заходу є донесення до громадян інформації щодо забезпечення права дітей на виховання в родині, створення в громаді ПС, ДБСТ та сімей патронатних вихоателів.

17:19 17.07.2024

Стратегія забезпечення права кожної дитини в Україні

Начальик служби у справах дітей Марія Реднік разом з начальницею управління соціального захисту населення та ветеранської політики Любов Дудла проходять навчання щодо планування реалізації Стратегії забезпечення права кожної дитини в Україні на зростання в сімейному оточенні на регіональному та місцевому рівнях, яке проходить в м.Львів для представників 5 демонстраційних областей (Закарпатської, Житомирської, Харківської Полтавської та Київської) та 5 територіальних громад. Організаторами даного семінару: Координаційний центр з розвитку сімейного виховання та догляду дітей та  Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), який співфінансується Європейським Союзом.    Метою заходу – отримати знання та навички щодо планування реалізації Стратегії забезпечення права кожної дитини в Україні на зростання в сімейному оточенні, зокрема шляхом залучення представників регіонів та громад до планування заходів із розвитку послуг і сімейних форм виховання, які будуть включені до регіональних планів.

12:24 09.07.2024

ТРЕНІНГ "Сила патронату: Змінюючи життя дітей на краще"

Солотвинська територіальна громада є однією з 9 громад Закарпатської області, яка є переможницею проекту «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату» що виконується спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Партнерством «Кожній дитині», Міністерством соціальної політики України, Координаційним центром із розвитку сімейного виховання та догляду дітей, Національною соціальною сервісною службою України, службами у справах дітей територіальних громад, обласних воєнних адміністрацій, центрами надання соціальних послуг, регіональними центрами соціальних служб, неурядовими організаціями за фінансової підтримки Європейського Союзу.

00:17 18.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень