A A A K K K
людям із порушенням зору
Служба у справах дітей Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Провадження діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей

     24 листопада 2022 року, в Солотвинській територіальній громаді за сприянням начальника служби у справах дітей Закарпатської ОВА Світлани Якімеліної та начальника відділу сімейних форм виховання служби у справах дітей Закарпатської ОВА Мар'яни Трунтаєвої, пройшов семінар на тему:"Провадження діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей" для працівників служб у справах дітей Тячівського району.

11:39 25.11.2022

Відповідальність за розпиття алкогольних напоїв неповнолітніми

     В Україні щороку через  алкоголь помирають понад 40 тисяч людей. На даний час значної актуальності набула проблема вживання алкогольних та слабоалкогольних напоїв, а також тютюнокуріння серед неповнолітніх. 

16:25 07.11.2022

Профілактична робота з дітьми та сім'ями ВПО

В умовах воєнного стану дуже важливою є партнерська взаємодія між закладом освіти та місцевими органами управління освітою та органами виконавчої влади, представниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій і Національної поліції.

15:39 21.10.2022

Актуальні питання соціально-правового захисту дітей, які зазнали жорстокого поводження

Сьогодні, 08.09.2022 року, у Солотвинській територіальній громаді, відбувся кущовий семінар для працівників служб у справах дітей Тячівського району за участю заступника начальника служби у справах дітей Закарпатської ОВА - Дорожко М.О. на тему: "Актуальні питання соціально-правового захисту дітей, які зазнали жорстокого поводження". На семінарі були присутні начальник служби у справах дітей Тячівської РДА -Сасин В.І. та начальники і спеціалісти служб у справах дітей Тячівського району.

18:08 08.09.2022

Ювенальні поліцейські Тячівського району спільно з працівниками служби у справах дітей Солотвинської селищної ради провели превентивні заняття з дітьми-пересиленцями

Працівники ювенальної превенції Закарпатської області спільно з працівниками Служби у справах дітей та КЗ "Центру надання соціальних послуг" Солотвинської селищної ради влаштували для діток-переселенців екскурсію на атракціонах. Діти весело провели час, а співробітники ювенальної превенції провели превентивні заняття на теми:«Права дитини», «Як не стати жертвою шахраїв», «Як не стати жертвою торгівлі людьми», «Кібербезпека», «Безпека на дорозі», «Мої дії за кордоном» тощо у вигляді відео сюжетів та презентацій (з використанням обладнання).

12:01 20.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень